Gość pool_s Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 prosze o opinie. czy warto kupic almere 98r. 1.4 cena 14tys. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2572244 pilna sprawa jutro o 10 jade obejrzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaten Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 spokojnie nie napalaj sie bo wiadomo POLAK POTRAFI :/ umów sie i sprawdz ja dobrze w serwisie albo w pierwszej lepszej stacji diagnostycznej duzo to nie kosztuje a na pewno fachowcy Ci najlepiej doradzą gdzie było malowane klepane szpachlowane itd. z tych zdjęć i opisu dużo się nie dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Cena jak na moj gust mocno przesadzona. Gdyby mial klime i elektryke, to moze jeszcze mozna byloby tyle dac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes113 Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Generalnie przede wszystkim trzeba sprawdzić ją dokładnie. I zgadzam się z kolegą Patriotem, że cena jest przegięta. 2 tysie w dół (oczywiście jeśli stan jest faktycznie dobry) i dopiero można zacząć rozmawiać. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pool_s Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 chyba 2 tyś to przesadziłeś. ale z 1tys to faktycznie przesadzona. sprawdzałem ją jest niezła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klajgus Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 a ja zwrócę ci uwagę na antenę coś chyba jest nie tak almera po lifcie a antena jak w almerkach przed liftem ,po lifcie miały z tylu dachu po środku,chyba ze w sedanach zostało po staremu,niech sie inni koledzy wypowiedzą. Poza tym ładnie sie prezentuje,koleś pisze ze serwisowany ,wiec historie auta można łatwo sprawdzić w ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pool_s Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 no i już kupiłem. 13500zł. jak myslicie, przepłaciłem? nadmieniam ze stan idealny. i jeszcze jedno mozliwe ze ma zalany już olej 10W40 (przebieg 106tys) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klajgus Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 możliwe ,do tych silników jest zalecany taki olej ze względu na łańcuch(a nawet łańcuchy ) rozrządu.A co do ceny to ja mysle ze jak stan idealny to warto, trzeba pamiętać ze chytry zawsze 2X traci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fiodi Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Ale kierownica do zdjęcia pięknie ustawiona ;-) Pozdrawiam Fiodi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.