Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

kupno almery

Gość pool_s

Rekomendowane odpowiedzi

spokojnie nie napalaj sie bo wiadomo POLAK POTRAFI :/ umów sie i sprawdz ja dobrze w serwisie albo w pierwszej lepszej stacji diagnostycznej duzo to nie kosztuje a na pewno fachowcy Ci najlepiej doradzą gdzie było malowane klepane szpachlowane itd.

z tych zdjęć i opisu dużo się nie dowiesz

Generalnie przede wszystkim trzeba sprawdzić ją dokładnie. I zgadzam się z kolegą Patriotem, że cena jest przegięta. 2 tysie w dół (oczywiście jeśli stan jest faktycznie dobry) i dopiero można zacząć rozmawiać. Powodzenia :)

Gość klajgus

a ja zwrócę ci uwagę na antenę coś chyba jest nie tak almera po lifcie a antena jak w almerkach przed liftem ,po lifcie miały z tylu dachu po środku,chyba ze w sedanach zostało po staremu,niech sie inni koledzy wypowiedzą. Poza tym ładnie sie prezentuje,koleś pisze ze serwisowany ,wiec historie auta można łatwo sprawdzić w ASO

Gość pool_s

no i już kupiłem. 13500zł. jak myslicie, przepłaciłem? nadmieniam ze stan idealny.

i jeszcze jedno mozliwe ze ma zalany już olej 10W40 (przebieg 106tys)

Gość klajgus

możliwe ,do tych silników jest zalecany taki olej ze względu na łańcuch(a nawet łańcuchy :) ) rozrządu.A co do ceny to ja mysle ze jak stan idealny to warto, trzeba pamiętać ze chytry zawsze 2X traci :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...