Gość pdw Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Witam mam orginalnie zainstalowany nissanowski imobilizer jednak od pewnego czasu dioda umieszczona na desce nie daje oznak życia (nie swieci) Wszystkie bezpieczniki (pod kierownicą) sprawdzone Wie może ktoś z Kolegów co może być przyczyną i jak to wyeliminować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 sprwadz czy sama dioda dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli27 Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Napewno siadla dioda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pdw Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Czy jest to zwykła dioda LED czy jednocześnie jest odbiornikiem sygnału z pilota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Witammam orginalnie zainstalowany nissanowski imobilizer jednak od pewnego czasu dioda umieszczona na desce nie daje oznak życia (nie swieci) Wszystkie bezpieczniki (pod kierownicą) sprawdzone Wie może ktoś z Kolegów co może być przyczyną i jak to wyeliminować? Sprawdź czy odpalisz silnik bez wciskania guzika na pilocie? Ja mam co jakiś czas jakieś przygody z tym immobilizerem. Właśnie tak jak piszesz że nie świeci dioda, albo po wciśnięciu guzika od wyłączenia immobila zaczyna mrugać jak by immobil się załączał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.