Gość Ryży Koń Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ale na pewno zmieniłbyś na OME Gwarantuję ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Hmmm... To nie tyle zmiana zawieszenia tylko dodanie miecha między resorem a ramą... Jesli nie wtłoczysz powietrza to będziesz miał po prostu sytuację identyczną jak przy samym resorze... Charakterystyka zmienia się dopiero po napełnieniu poduch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MBL Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 greg, obejrzałem zdjęcia które zmieściłeć, ciekaw jestem ile poduchy podnoszą nadwozie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Szczerze powiedziawszy to nie wiem czy to poduchy powodują jakiś wielki wzrost wysokości zawieszenia... Raczej poduchy są dostosowane do fabrycznego zawieszenia gdyż firma robi te poduchu do kilku modeli aut, więc zestawy dedykowane pod konkretny model musiały być odpowiednio zaprojektowane i pod względem mocowania no i fabrycznego zawieszenia. Prawdopodobnie może się podnieść zawiecha o tyle o ile ugięty jest fabryczny resor ale tylko jesli napompujesz maksymalnie poduchę... Jesli nie napompujesz to będzie tak jakbyś miał po prostu tylko resor. Ze swojej strony raczej jestem ciekaw czy te poduchy by pasował do podnoszących o 4 cm zawieszenie resorów Old Man Emu Dakar... No i nie wiem trzeba zadzwonić do firmy i się dowiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 No a kto ci broni? twoje auto to sobie rób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi