Gość mirek11 Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Kupiłem nissana serena 1997 cm benzyna ,nie wiem o tym samochodzie nic, podoba mi sie . Napiszcie mi jakieś informacje o tym samochdzie, ile pali, jak sie sprawuje itp. (1993 rok ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 i tu padlem na twarz kupilem auto nic o nim nie wiem ale mi sie podoba :DDDDDDDDD wiec 2.0L za***ista sprawa:> pali kolo 11L pewnie jak sie spokojnie w miescie jezdzi 93 rok to pewnie monowtrysk ? jaka wersja SX SGX SGL czy jakos tak ? co masz w wyposazeniu:> ? masz klime ? jak tam blacharka ? kolor ? przebieg ? skad jestes:D i wogole ;d zakup dobry oczywiscie chociaz ma 14 latek... ale co to na nissana :D:D:D:D :kosci: :kosci: :kosci: :kosci: :kosci: :diabel2: :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirek11 Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Jestem z Rybnika. Kolor saochodu bordo metlic . Znajomy przywiózł mi go z austrii. Mam go dopiero 2 dni . Musze pozałatwiać wszystkie formalności a potem jazda . Przebieg 180 tys . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 spoko ja swoja sarne odbieralem z wodzislawia slaskiego wkoncu ktos z sarna kto jest w miare blisko ;> mnie :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Kupiłem nissana serena 1997 cm benzyna ,nie wiem o tym samochodzie nic, podoba mi sie . Napiszcie mi jakieś informacje o tym samochdzie, ile pali, jak sie sprawuje itp. (1993 rok ) Bardzo dobry wybór,auto jest specyficzne,ale da sie polubić 2,0 pali 11-13 l daje rade niejednemu leszczowi słabym punktem jest resor,aaa i silnik jest na pełnym wtrysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 93 rok to pewnie monowtrysk ? Z tego co ja wiem, w C23, SR20 od początku były na wielopunkcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 93 rok to pewnie monowtrysk ? Z tego co ja wiem, w C23, SR20 od początku były na wielopunkcie. no pewnie że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Z tego co ja wiem, w C23, SR20 od początku były na wielopunkcie.to si japonczki postarali bo wielopunkty seyjnie weszly do sprzedazy w sumie po 96 roku do 96 glownie monowtryski produkowali ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 to si japonczki postarali bo wielopunkty seyjnie weszly do sprzedazy w sumie po 96 roku do 96 glownie monowtryski produkowali ;>]ciekawe żeczy opowiadasz widziałeś p10GT albo sunny GTI na monowtrysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 wielopunkty seyjnie weszly do sprzedazy w sumie po 96 roku do 96 glownie monowtryski produkowali Przeciez p10 tez mialy wielopunkt i to wcale nie musi bys wersja GT. Na poczatku produkcji byly silniki SR20DI czyli mono, a chyba od 1993r juz SR20De. GT mialy tylko SR20DE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 ciekawe żeczy opowiadasz widziałeś p10GT albo sunny GTI na monowtryskuniektore typt od zawsze byly multi... ale typowe autka mialy do 96 roku [ktos na zlocie tak mowil lokalnym] monwtryski wielopunktry zaeczto w sumie seryjnie montowac po 96 wlasnie... mowie co slyszalem:) oczywiscie sa wyjatki jak wszedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 czopochrup, przeczytaj jeszcze raz moj post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi