drax Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 ma ktos moze oznaczenia lozysk kol przednich do starej dobrej almy ? w ksiazce znalazlem jedynie ze jest kulkowe wciskane i chyba 2-rzedowe pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Art-B Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 ma ktos moze oznaczenia lozysk kol przednich do starej dobrej almy ? w ksiazce znalazlem jedynie ze jest kulkowe wciskane i chyba 2-rzedowe pozdrawiam zgzdza się: kulkowe, wciskane, 2-rzędowe, z dwoma oddzielnymi uszczelniaczami zakładanymi przy montażu. Wymieniałem jakś czas temu jedno przednie. Drugie czeka na półce mogę w domu zajrzeć do pudełka i podać wszelkie oznaczenia (jeśli będą). Ewentualnie może któryś ze sprzedawców z Allegro poda Ci oznaczenia katalogowe: http://www.allegro.pl/item191586356.html http://www.allegro.pl/item190818689.html http://www.allegro.pl/item192772683.html ja kupiłem u tego pierwszego - oryginalne, japońskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drax Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 mam mozliwosc skolowania sobie takich lozysk za free tylko musze miec wlasnie oznaczenia jakies katalogowev bo zamawianie jako lozyska do almery nie przejdzie:) wiec jesli moglbys rzucic w wolnej chwili okiem na to to bylbym niezmiernie wdzieczny pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Art-B Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 mam mozliwosc skolowania sobie takich lozysk za free tylko musze miec wlasnie oznaczenia jakies katalogowev bo zamawianie jako lozyska do almery nie przejdzie:)wiec jesli moglbys rzucic w wolnej chwili okiem na to to bylbym niezmiernie wdzieczny OK, z malym opóźnieniem, ale lepiej późno niż wcale opiszę wszystko po kolei: cały komplet łożyska z uszczelniaczami znajduje się w jednym pudełku, na nim jest polska naklejka z oznaczeniem katalogowym: 35-0115 w środku są zafoliowane odzielnie 2 uszcelniacze z oznaczeniami (też polskimi): 96-1-023 i 96-1-024 na samych uszczelniaczach, na obwodzie, widoczne są oznaczenia producenta: SOG - 104221 - 56 - 74.2/78.2 - 8/10.5 - 4 SOG - 104220 - 55 - 68/73 - 8/11.5 - 1 Łożysko NSK jest w oddzielnym pudełku, z polskim oznaczeniem: 96-0-013 na zamknięciu pudełka widoczne jest oznaczenie: 76x47 [13.75] a na samym łożysku: JAPAN - NSK - 38B W D15 A j b te cyfry i litery w oznaczeniu są takie jakby "kwadratowe" więc może źle odszyfrowałem, równie dobrze może to być: JAPAN - NSK - 388 W D15 A j b JAPAN - NSK - 388 W D16 A j b JAPAN - NSK - 388 W D1S A j b ale myślę, że pierwsze odszyfrowanie jest najbardziej trafne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drax Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 dziekuje slicznie:) to bedzie chyba takie cos : 38BWD15A-JB-5C01 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gry76 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 wymieniłem łozysko jakieś 4 tys.km temu i znowu hałasuje...jakiś bubel ,kosztowało 85 zł ale nie pamiętam jakiej firmy było.jeśli mozecie polecić coś pewniejszego to prosze o nazwe firmy lub inne dane ....dzięki.Wiadzałem na allegro JC co wy nato? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.