Gość martinez54 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 mam primerę kombi rok 94 i nie wiem czy posiada filtr pyłkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 W P10 nie ma takiego filtra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 mam primerę kombi rok 94 i nie wiem czy posiada filtr pyłkowy Temat wielokrotnie poruszany. Standardowo nie ma, ale może mieć. Po szczegóły proszę do wyszukiwarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martinez54 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 B12, CZEść możesz mi wytłumaczyć do jakiej wyszukiwarki martinez54 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 W tej chwili wyszukałem takie cóś. http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=19783 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTI Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Zależy w jakej wersji u mnie P10 '94 CD20 byl wywalilem bo sie zapchał. Leży w garażu Maniek jak sie spotkamu kiedys u mnie pod garazem to Ci nawet pokaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniekmaniak Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 jeżeli jest to znajdziesz go za schowkiem na przeciw pasażera ,po zdemontowaniu oczywiście ww schowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.