Gość henry.leeds Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 witam serdecznie... zarejestrowałem się na tym forum w imieniu mojego kolegi z pracy, który posiada nissana 200sx 2.0 turbo rocznik 1998 mieszkamy w Leeds w anglii, ja nie znam sie zupełnie na autach i ten kolega prosił mnie, żebym poszuał w sieci jakiejś wiadomości na temat ustawiania rozrządu, w efekcie trafiłem do kogoś kto jest użytkownikiem forum i poradził mi zarejestrować się. konto to będzie używane przeze mnie i przez niego (jeśli oczywiście kupi sobie komputer i założy internet) ja nie wiem co to są rozrządy wałki płyny i inne amortyzatory, moją pasją są komputery, więc jeśli popełnię jakąś gafę to przyjmijcie to jako ignorancję laika a teraz pytanie: jak ustawić rozrząd na V i czy są dostępne jakies rysunki albo materiały, którymi mozna się posłużyć przy ustawianiu rozrządu (chodzi o model nissana który wymieniłem wyżej) dziękuję za wszelaką pomoc... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 tu sie raczej niczego o 200sx nie dowiesz polecam: www.nissantech.pl oraz www.turbokillers.com ewentualnie angielskie forum: http://www.sxoc.com/vbb/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 a teraz pytanie: jak ustawić rozrząd na V i czy są dostępne jakies rysunki albo materiały, którymi mozna się posłużyć przy ustawianiu rozrządu (chodzi o model nissana który wymieniłem wyżej) Puściłem ci materiał na maila, ale czy dojdzie i kiedy, zobaczymy. 18MB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość henry.leeds Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 dziękuję wszystkim za pomoc. za linki i za nadesłane materiały.. w piątek okaże się jak poszło ustawianie rozrządu ! oby wyszło ok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Oby cenowo kolega to wytrzymał bo słyszałem, że w Engladzie są drogie partsy i robocizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 bo słyszałem, że w Engladzie są drogie partsy i robocizna. Chyba nasi to będą robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarekrk Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 ps. ile kosztuje komplet rozrządu do S13?? 1.8 turbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Zalezy gdzie kupisz i co, mi kumpel z JC zalatwil w miare tanio zamienniki japonskie. Made in tajwan itp. raczej nie proponuje. Oryginaly polecam tylko jak masz za duzo kasy Jesli idzie o dokladna kase jaka dalem to nie pamietam, ale bylo to cos pomiedzy 200-300zl za wszystko a przynajmniej tak mi po glowie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarekrk Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 ej utryzmanie z czesci tego auta wychodzi taniej niz mojego starego galanta, bez jaj:) nie liczac benzyny, zeby tylko znalesc w miare ladny egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 No czesci uzywane nie sa drogie bo duzo ludzi sie o slup zawija i sprzedaje na czesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarekrk Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 no chyba że tak , o tym nie pomyslalem a to w sumie racja, a jeszcze ost. pytanko ile kosztuje sprzeglo ? thx:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 zalezy jakie, rezlegly temat, spieke mysle ze za okolo 700zl kupisz ale oczywiscie sa i drozsze i to duzo jutro pogadamy na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarekrk Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 a można sie dowiedzieć jakich firm unikać za wszelką cene ? bo bylem tez w jc auto i mi powiedzieli za wszystko bez mojej znizki 350zł, tylko pasek za 55zł, już nic nie mówiłem ale chyba za tani to pewnie nie jest jakies extra firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 mi znajomy zalatwil, nie pamietam jak pisalem dokladnie ile dalem no ale bez znizek to 350 to normalna cena, tyle ze jakiej to jest produkcji ja mialem japonskie ktore generalnie uchodza za lepsze niz tajwan czy chiny (co sie tyczy w sumie nie tylko czesci samochodowych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 ps. ile kosztuje komplet rozrządu do S13?? 1.8 turbo Pasek rozrządu MITSUBOSHI -> 40 zł Napinacz paska rozrządu (Japoński NTN) -> 119 zł Rolka prowadząca pasek rozrządu (Japońska NTN) -> 125 zł Cały rozrząd wychodzi z oryginałów 284 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 ja wlasnie do siebie mitsuboshi wpakowalem rolki i napinacze nie pamietam jakiej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi