Gość piechu83 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 czy ktos posiada manual z dzialu zrob to sam dotyczacy wymiany zarowek pod zegarami w primerze p11 przed liftingiem?zdjecia mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 wejdź na stronę nissanklub.pl i zajrzyj do zrób to sam. tylko tam jest błąd odnośnie tego że tylko W5W są potrzebne do podświetlania, ale o tym napisałem w poście dotyczącym p11.144 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piechu83 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 chcialem ale nie dziala mi ten dzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 to pewnie coś nie tak z serwerem i może niebawem będzie dostępne. tam wszystko było opisane jak demontować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piechu83 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 juz tydzien czekam na aktywacje dzialu:/stad moje pytanie moze ktos ma zassane na dysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Mam to w pdf zaraz wysle Ci na majla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piechu83 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 niestety potrzebuje do primery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.