Gość wrob3l3k Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Witam, Jestem swiezym posiadaczem k10 mam jakas puszke z elektryka po siedzeniem pasazera wie ktos moze od czego ona jest ?? Pozdrawiam, Wrob3l3k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NEB Wojtek Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Jest to "komputer" który steruje praca silnika:reguluje obroty, na przyklad przy włączonych swiatłach podnosi je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wrob3l3k Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 a jeszcze mam pytanko, moja k10 nie ma anteny jak kupilem nie miala, w dachu ani na tylnej klapie nie widze dziurek na antenke, wiem natomiast ze napewno mialem wymieniany blotnik, czy czasem to w blotniku seryjnie nie byla montowana antena ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 tak, w prawym blotniku blisko szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wrob3l3k Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 blotnik byl wymieniany, niema w nim dziurek wiec bede musial nawiercic, zalozyc jakies uczszczelki? albo cos innego ?, chodzi mi oto aby mi sie rdza nie wdarla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 jak wywiercisz dziure to goła blache czyms zabezpiecz i wstaw uszczelke. fabryczne mocowanie anteny zresztą ma jakas tam uszczelke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniula1 Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Wam powiem że ja mam ten komputerek, ale zauważyłem że on mi nie podnosi obrotów przy włączeniu świateł i komputerek nie jest popsuty na bank. Wiecie co to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 nie martw się tym- mnie też się obroty nie odnoszą a to nawet dobrze bo "manualnie" sobie ustawiłem optymalne obroty na zapalonych światłach i mam luzik :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 pewnie zawieszone są elektrozaworki w gażniku odpowiedzialne za podnoszenie obrotow podczas wlaczania swiatel i innych takich co do komputerka, to taki pozorny nie jest steruje tez w sposob elektroniczny zapłonem, baa ma nawet wgraną mape zaplonu zczytuje polozenie walka rozrzadu czujnikiem w aparacie zaplonowym i na podstawie tego , cisnienia w kolektorze dolotowym, obciazenia itp itp i mapy zaplonu daje sygnal do cewki zaplonwej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniula1 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 W k-10 z silnikiem 1.0 steruje tylko i wyłącznie elektorzawozkami. Przyspieszenie zapłon jest na podciśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 nom... wiadomo.... to mowie ze pewnie ktorens z elektrozaworkow padl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniula1 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 możliwe sprawdze to jak zbiore chęci by grzebać przy gażniku. Dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi