kater Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Jak wiadomo w sieci można znaleźć programy typu INFO-TECH WORKSCHOP,ALLDATA czy inne.Mam zatem pytanie czy są one znane forumowiczom i co sądzą o ich przydatności. Dużo nielegalnych kopi jest oferowanych za kasę w necie choć można je znaleść samodzielnie.Pytanie zatem do admina czy można podawać adresy stron nielegalnych kopi powiedzmy w celach edukacyjnych,nie dając zarabiać cwaniakom. Pozdro Kater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smigiel Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Programy o których piszesz, przynajmniej dla mnie, są przydatne Bardzo dobrze posiadać conajmniej 2 takie programy, żeby dane móc porównać, bo często są rozbieżności Co do podawania linków do takich programów to myślę, że Admin przymknie oko i spróbuje nie zauważyć ... przecież na forum są dostępne manuale prawie do wszystkiego W sieci rzeczywiście można znaleźć to wszystko za free ... po co płacić ?????? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kater Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Czekam na opinię admina.W obecnej chwili znalezione linki mogę podawać na priwa.Oczywiście najlepszym rozwiązaniem byłby dostęp dla ogółu.Pozdro Kater [ Dodano: Pią 11 Maj, 2007 12:20 ] Sam MITCHELL to prawie 30 Giga danych o samochodach od1985 do 2005 roku.Niestety jeszcze go nie ściągnołem więc się nie wypowiadam o przydatności Nismaniakom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.