Gość radek n14 Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 sluchajcie mam pytanie czy moge zalozyc do nissana sunny n14 w sedanie felgi o rozmiarze 205/45 r16 przypominam ze teraz jezdze na rozmiarze 175/55 r14 pozdro dla was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikey_one Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Witaj. Z tego co wiem, to taki rozmiar założyć może i założysz ale o rozsądnej jeździe (czyli o jakiejkolwiek) przy takich felgach w sunnym nie może być mowy... chyba, że chcesz je tylko założyć, zrobić kilka zdjęć i zamienić na mniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 trzeba było poszukac w wyszukiwarce nieawno na forum była mowa o tym, załozyc załozysz niektórzy klubowicze jeżdzą na takich, jednak musisz pamietac o ostroznej jeżdzie ze względu na nasze drogi ja mam 195/50 15 i jezdzi sie super, musisz tez wziąsc et od uwage ja masz duze bedą ci z przodu felki haczyły przy skretach a tył przy obciązeniu bedzie tez haratał o nadkola tu masz poczytaj http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=24974 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 temat byl poruszany, poszukaj na forum ja mam 195/65 r14 ale jak dla mnie profil za wysoki zdecydowanie 195/55 r15 albo profil 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.