Gość grzzywa Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Witam, Mam spalone żaróweczki podświetlenia przycisków świateł awaryjnych i ogrzewania tylnej szyby w ALMERCE 1,4 95r. Chcę kupić je na allegro, ale nie wiem jakie mają oznaczenia (jakiego są typu) . Niech ktoś rozeznany w temacie napisze jakiego rodzaju są poszczególne żarówki (na przyciskach, nawiew, licznik). Z góry dzięki Pozdrawiam, grzzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 a moze ktos wie jak jest zarówka w lampce na podsufitce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz53 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Witam Żarówki do przycisków kupisz w najbliższym sklepie z częściami elektronicznymi. Średnica 3 mm, na 12-14 V, bańka szklana z wąsami. cena 80 gr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 a moze ktos wie jak jest zarówka w lampce na podsufitce? W podsufitce są tzn żarówki rurkowe. . Niech ktoś rozeznany w temacie napisze jakiego rodzaju są poszczególne żarówki (na przyciskach, nawiew, licznik). Z góry dzięki W przyciskach są jak kolega wyżej napisał, zaróweczki z wąsami. Polecam kupić diody bo dają ładniejsze i mocniejsze światło, a żarówki zwykłe szybko się przepalały. W nawiewie i liczniku z tego co pamiętam sa zarówki W5W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 maniek, chodzi mi o długośc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Pisz do sprzedawcy np. na Allegro, powinien wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.