Gość czopochrup Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 nie mam czasu szukac szybko potrzebuje sie dowiedziec jakis do sarny 1.6 98r. i ile kosztuje dziekuje //juz wiem co jest przyczyna wibracji juz na kazdym biegu wlasnie to on zardzewial i powoduje ze wal wpada w wibracje trza wymienic:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAnti Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 ja płaciłem coś koło 30 zł, w sklepie normalnie Ci sprowadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 dobra done nigdzie nie ma krzyzakow do sarny... ponoc co chwila zmieniali rozmiary miseczek i nie da sie kupic u mnie krzyzka do sereny... za to podajac wymiary kupilismy jakiegos innego... koles nam do nabil wyszlifowal itp itd... za nabicie i krzyzaka zaplacilismy 150 zl sami zamontowalismy i pieknie smiga, nie ma zadnych drgan jak przed awaria ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Też to kiedyś przerabiałem, pisałem o tym tutaj http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=17141 Wybrałem lepszej jakości, a gorszej kosztował niecałe 30 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 no i dzis mi padl 2gi pilot z centralnego XD sie okazalo ze sie sam rozprogamowal podobnie jak pierwszy i znow musialem je zaprogramowac ;p dziwne po wymianie nie ma bicia ufff :x dzis testowalem 130 na blacie i idze jak nowka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.