Gość Andrzej Bendyk Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 kupiłem Maximę 3,0QX z 97r automat wersja EU ma 250000km , jaki olej kupić do skrzyni, ile i gdzie wymienić z płukaniem, jaka to kasa. Proszę o udzielenie informacji. Mieszkam w Pile. [ Dodano: Czw 17 Maj, 2007 23:13 ] : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 no przedewszystkim witamy kolejnego maxdrivera olej jaki ci moge polecic do skrzyni to castrol dextron III co do warsztatu ktory ci to zrobi to raczej nie ja ci pomoge bo w polsce to tylko raz na rok jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Bendyk Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 :sindbad: :sindbad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.