dzemik Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Mnie zbliża się nieuchronnie przegląd 30 kkm. Myślę , że dobrze byłoby znac cenę w innych serwisach i innych samochodów 4x4 Może udałoby się dla członków forum uzyskac w jakims ASO (dobrym) dobry rabat W Terrano wymieniam co 15kkm olej, filtry- wartość 250 zł wszystko w nieautoryzowanym serwisie, ale stoję nad nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berez Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 wymienilem ojej i filtry w ASO po 15k km. cena za wszystko 498 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość navara Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Zblizam się z swoją navarom do 30tyś. i mam dylemat jaki serwis wybrać jak by mógł mi ktoś polecic serwis tani i dobry ASO w Warszawie lub okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 T&T, ja przynajmnie mam tam "swojego" czlowieka i po kilku przygodach z innymi serwisami w warszawie (oprocz japan motor czy jakos tak pdc czy cos tam) to ten wlasnie moge polecic do mechaniki sie przyczepic nie moge i pare razy misiek mi dupsko ratowal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Nie tylko ty masz tam "swojego" człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Jedź do Odysseja na Jagielońskiej Serwis wygląda koszmarnie ale chłopaki się starają Możesz stać przy autku i widzieć wszystko co robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 A ile kasują teraz za przegląd 30 kkm ? Też się powoli zbliżam do tego momentu, trzeba nazbierać parę złociszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Jedź do Odysseja na Jagielońskiej Serwis wygląda koszmarnie ale chłopaki się starają Możesz stać przy autku i widzieć wszystko co robią taaa...poczytaj moja historie z klima to zobaczysz jak sie staraja,...przede wszystkim irytuje ze jak nie wiedza to oklamia nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość navara Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 A gdzie jest to T&T i jak mozna by było poprosić o tel. do serwisu [ Dodano: Sro 23 Maj, 2007 14:52 ] W t&t przegląd 1100zł ale mysle ze kupie sam olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 http://www.zaborowski.com.pl/ Tel: [22] 644 23 22 Tel: [22] 644 69 02 wew do serwisu jesli dobrze pamietam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Navara - a jakim olejem chcesz zalewać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 wlasnie, ja po wekendzie tez po 30k bede robil...jaki olej zapodac? co sprawdzaja/wymieniaja w navarach po 30k? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość navara Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 teraz mam castrola syntetyk ale niewiem czy nie zmienic na shella taki jak w serwisie dają [ Dodano: Sob 26 Maj, 2007 11:47 ] Byłem zrobiłem przegląd ale jeszcze musze pojechać na wymiane łożyska w tylnym moście , wkurzyli mnie bo po zimie popekały jak by od psikania spryskiwaczami na ciepłe reflektory kloszcze a oni mówią że od kamienia a szkło nawet nie zarysowane :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi