Gość szamar Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Witam. Niedawno kupiłem Primerę p11 z 2002 po lifcie,Niestety fabryczne radio ma uszkodzony wysfietlacz ( nie swieci) jeżeli ktos wie gdzie i czy mozna naprawić taka usterkę.Ewentualnie może ktoś ma na zbyciu takie radio. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wader11 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 chyba to sie nie da naprawic-szukaj radia w czesciach na allegro-tam maja auta z anglii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dex_adm Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Ta usterka jest dość często spotykana z primerach i almerach Jak szukałem samochodu to w 2 na 6 było to uszkodzone-pytałem sprzedających co i jak to oni mówili, ze nie pierwszy raz się z czymś takim spotykają w fabrycznych radiach nissana i naprawa u zwykłego elektryka co zna się trochę na car audio kosztuje od 50-100 zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejpl Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 a ja mam takie pytanko jak wymontować takie radio oryginalne i włożyć lepsze bo tam na dole w obudowie radia jest wyłącznik awaryjny :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 maciejpl, użyj wyszukiwarki było już wielokrotnie przerabiane http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...highlight=radio http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...highlight=radio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejpl Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 dzięki i sorry za nygustwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.