flejka Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Nie wiem dlaczego ale drazek zmiany biegow w mojej ALMERCE ciagle drzy niezaleznie od obrotow.Czy to normalne? W serwisie powiedziano mi ze tak ma byc! Mam przejechane 10224km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Czy to normalne? tak, jesli chodzi o almere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 mam tak samo ,juz przywyklem :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flejka Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Dzieki za odp. ale czy w N 16 tez ten problem pozostje nie zmieniony. Wszyskie nissany tak maja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek N16 2,2 Di Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Dzieki za odp. ale czy w N 16 tez ten problem pozostje nie zmieniony. Wszyskie nissany tak maja? Niestety w N16 gałka zmiany biegów czy na luzie czy w trakcie jazdy też drży. Na początku też się zaniepokoiłem ale podobno ten typ tak ma :/, czyli trzeba się przyzwyczaić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gry76 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 u mnie nic nie drży,czuje lekie drganie jak przyłoze ręke do drązka i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Zobacz tutaj: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=29579 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flejka Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Chlopaki dzieki za pomoc. W Polsce kierownik serwisu powiedzial ze tak ma byc. Za 2 m-ce mam przeglad pierwszy gwarancyjny tym razem we Francji zobaczymy co tutaj wskoraja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.