Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P10] Wymiana progów P10

Gość fox_tychy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość fox_tychy

Witam :)

Jestem świeżo upieczonym posiadaczem P10 :one:

i mam problem z pognitymi progami :|

jeżeli ktoś sam wymieniał i wie jak to zrobić krok po kroku to proszę o pomoc :)

przeszukałem forum i nieznalazłem takiego tematu :583: jeżeli jest to proszę o linka :one: a Administratorów oraz Moderatorów przepraszam za zasmiecanie forum :zly2:

Gość Andrzej N.

Jak nie masz dostepu do migomatu to lepiej oddaj do blacharza. Pomalowac mozna od biedy samemu (ja bym teraz tak zrobil, po tym jak lakiernik odstawil fuszerke i skosil kupe kasy:-((( ). Progi mozna kupic za calkiem male pieniadze, cos ok. 60zl/szt.

PS. Troche o progach juz bylo na tym forum ;-) No ale wyszukiwarka nie jest rewelacyjna, to fakt.

Gość fox_tychy

Dzięki myślałem że da się to zrobić samemu niewiedziałem jak, chciałem zaoszczędzić :P ale mam znajomego blachaża i dzisiaj jade to mi wyceni

Pozdro :)

Gość fox_tychy

Rozmawiałem z blacharzem i niestety ale moja podloga nienadaje sie do wymiany progów bo niebedzie ich do czego podczepic wiec musze czekac i zmieniac podloge i progi chyba ze da sie wstawki w podlodze zrobic ale to sie okarze dopiero w trakcie robienia podlogi bo moze sie okazac ze taniej i szybciej wyjdzie zmiana calej podlogi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...