Gość WojtekJ Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Witam. Mam almere 96r. 3D hatchback. Widzac rozne czesci na allegro czy innych gieldach napisane jest np. ZDERZAK DO ALMERY 96 PO LIFTINGU. Pytanie jest takie, na czym polega niby ten lifting? z tego co wiem, to lifting byl w pozniejszych almerach.. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gumbi Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 lifting jest po 98r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WojtekJ Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Czyli zderzak po liftingu nie bedzie pasowal do mojej z 96r? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek101120 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Bedzie pasowal wszystkie czesci N15 przed liftem po lifcie i GTi pasuja do wszystkich wersji ( kierunki, reflektory, gril, zderzaki przód i tył itp itd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tusiek Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 nie no swiatła od hatchback tylne nie pasuja do sedana:) i odwrotnie:) wiec uwazaj... znaczy sie mi tak wydaje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.