seba.mak1 Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 witka a moze ktos ma takowy podrecznik dla k10 ale AUTOMACIK?? Moze mrowa ??Napewno działa na naszej klubowej http://www.k10.glt.pl/ no i do dzialu DOWNLOAD :wink: jest i sciaga sie OK bo wczoraj zassałem :wink: Ale ja szukam do automacika no i najlepiej w pdf (ale mam wymagania ) Pozdrawiam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Tak jak kagan_SK poszukuje książki do Micry K11, 1.0 benz. 2001r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous_User Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Czy byłby ktoś tak uprzejmy i przesłal mi na maila książkę do k10? krzysztofkrupa82@gmail.com Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek__dg Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 ja tez bardzo prosze o ta ksiazke bede wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniula1 Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 także się dołączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Anonymous_User, masz ją na poczcie!!!! I nie byle co tylko HAYNESa 122 MB :one: A tam macie wsio http://www.nissanclub.cz/manuals.php?&...=cze&kols=1 Albo prawie wsio. :zly2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous_User Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 alfabox0266 dziękuję Ci serdecznie - o to mi chodziło właśne! Szkoda tylko, że nie po polsku...ale jak dla mnie to grunt, że nie po japońsku Pozdrawiam Cię serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Anonymous_User, Polskiej wersji nie było nigdy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedek Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 alfabox0266 a ja dostanę , jesli się do ciebie uśmiechnę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 sedek, masz to już na poczcie :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek__dg Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 alfabox0266 wyslij mi tez to ksiazke bede wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedek Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Dzięki alfabox0266 . Dolazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek__dg Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 sedek to jak juz ja masz to wyslij mi na meila tez mi sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedek Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 alfabox0266 , próbowałem rozpakować te pliki i się nie udało. Okazało się , że nie ma części 12 czyli k10/12 (przyszła jedynie sama wiadomość bez załącznika , rozmiar 2 kb). Wyślij mi proszę tylko ten jeden załącznik. Pozdrawiam [ Dodano: Pon 03 Gru, 2007 22:57 ] sedek to jak juz ja masz to wyslij mi na meila tez mi sie przyda Wyślę Ci jak mi alfabox0266 dośle 12 - tą część. Inaczej nie ma sensu, nie rozpakują Ci się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek__dg Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 dobra :one: dzieki czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 bartek__dg, sedek, tobie prześle wróciłem z delegacji i mam trochę roboty na kompie,a brakującą część przesłałem. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi