Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Doradźcie która lepsza instalka LPG...

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jeździłem dziś po gazowniach w mojej okolicy i najciekawiej wypadły dwa warsztaty. (Widać, że mają duży ruch i są na rynku nie od dzisiaj). Mam Nissana 1.6 16V Wielopunktowy WTRYSK.

Jedna firma oferuje mi instalację AGC 100 z komputerem RAZMUS lub komputerem Autronic AL-700.

Druga może założyc Landi-Renzo REDUKTOR SE 81 STEP MOTOR + UKŁAD LAMBDA CONTROL SYSTEM/2.

Jeżeli o instalcję RAZMUZ i AUTRONIC to można je zoabczyć na stronie tej firmy co ma mi instalować:

http://www.agcentrum.com.pl/samochodowe.php

hmm.. wiesz, źle postawione pytanie - nie tak istotna jest instalka jak kwalifikacje warsztatu montażowego. Jeśli oba są miszczami świata i wiedzą jak zagazować GA16 (co łatwe nie jest) to bierz Landi.

hmm.. wiesz, źle postawione pytanie - nie tak istotna jest instalka jak kwalifikacje warsztatu montażowego. Jeśli oba są miszczami świata i wiedzą jak zagazować GA16 (co łatwe nie jest) to bierz Landi.

Zgadzam się z przedmówcą.

Ja mam tak:

Reduktor - LOVATO

Zawór gazowy - LOVATO EV-01

Wielozawór - TOMASETTO

Obudowa wielozaworu - IRENE

Zawór tankowania - TOMASETTO

Przełącznik / centralka - AUTRONIC

Układ elektroniczny - AUTRONIC / STAG E-4

Zbiornik - 43L

już 20tkm i jest oki, miałem jeden wybuch, była to wina przewodów WN, kopółki i palca, wymieniłem teraz to jest oki.

pzdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...