Gość Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 Witam! Jeździłem dziś po gazowniach w mojej okolicy i najciekawiej wypadły dwa warsztaty. (Widać, że mają duży ruch i są na rynku nie od dzisiaj). Mam Nissana 1.6 16V Wielopunktowy WTRYSK. Jedna firma oferuje mi instalację AGC 100 z komputerem RAZMUS lub komputerem Autronic AL-700. Druga może założyc Landi-Renzo REDUKTOR SE 81 STEP MOTOR + UKŁAD LAMBDA CONTROL SYSTEM/2. Jeżeli o instalcję RAZMUZ i AUTRONIC to można je zoabczyć na stronie tej firmy co ma mi instalować: http://www.agcentrum.com.pl/samochodowe.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yorey Opublikowano 25 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 hmm.. wiesz, źle postawione pytanie - nie tak istotna jest instalka jak kwalifikacje warsztatu montażowego. Jeśli oba są miszczami świata i wiedzą jak zagazować GA16 (co łatwe nie jest) to bierz Landi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darecki Opublikowano 25 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 hmm.. wiesz, źle postawione pytanie - nie tak istotna jest instalka jak kwalifikacje warsztatu montażowego. Jeśli oba są miszczami świata i wiedzą jak zagazować GA16 (co łatwe nie jest) to bierz Landi. Zgadzam się z przedmówcą. Ja mam tak: Reduktor - LOVATO Zawór gazowy - LOVATO EV-01 Wielozawór - TOMASETTO Obudowa wielozaworu - IRENE Zawór tankowania - TOMASETTO Przełącznik / centralka - AUTRONIC Układ elektroniczny - AUTRONIC / STAG E-4 Zbiornik - 43L już 20tkm i jest oki, miałem jeden wybuch, była to wina przewodów WN, kopółki i palca, wymieniłem teraz to jest oki. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.