Gość nowakjac Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Tak jakos przypadkiem natrafilem na cos takiego http://www.allegro.pl/item194902521_obudow...ienny_grot.html i pomyslalem ze fajnie by bylo miec taki kluczyk. Myslicie ze da sie przelozyc bebechy ze starego? Moze ktos z klubowiczow juz to robil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Tak jakos przypadkiem natrafilem na cos takiego http://www.allegro.pl/item194902521_obudow...ienny_grot.htmli pomyslalem ze fajnie by bylo miec taki kluczyk. Myslicie ze da sie przelozyc bebechy ze starego? Moze ktos z klubowiczow juz to robil? kumpel w p11 cos takiego zrobil bez problemow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiubik Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 ale panowie już wam kluczyki się nie podobają no bez przesady niedługo zaczniecie wymieniać pokrętła od regulacji siedzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowakjac Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 pokretla to mam juz dawno wymienione :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jur_N16 Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 A ja tam popieram pytanie :one: Mam "wymęczony" przycisk (gumka) zamykania na oryginale i nie wiem co z tym zrobić :/ Wymienia się taką obudowę ? czy samą gumeczkę? A może warto taki bajer zapodać :?: Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość suchy12345 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Mam takie pytanie czy można gdzieś kupic kluczyk do Nissana Almery 2,2 DI poza Serwisem ?? wczoraj byłem w ASO i się pytałem o kluczyc to takie ceny maja ze lepiej nie mówic za sam kluczyk chcieli 750zł + kodowanie cos koło 200zł może ktoś wie gdzie można kupic kluczyk jakoś taniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gonzo Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 witam problem polega głównie na starganej gumie od kluczyka czy można gdzieś wymieniś starą gumę ewentualnie czy można kupić oryginalny kluczyk i ile to kosztuje pozdro -------------------------------------------------------------------------------- A ja tam popieram pytanie Mam "wymęczony" przycisk (gumka) zamykania na oryginale i nie wiem co z tym zrobić Wymienia się taką obudowę ? czy samą gumeczkę? A może warto taki bajer zapodać Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość suchy12345 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Jak ja się dowiadywałem to oryginalny kluczyk w ASO kosztuje 750zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość suchy12345 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 A może masz jakieś namiary na jakiś tani sklep żebym mógł kupic ten kluczyk bo nie bardzo chce mi się wydawac 750zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.