Gość Sproqet Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 No właśnie - jak to zrobić?Gdzie ona sie znajduje? Może ma ktoś jakieś zdjęcie i pokarze mi jak ona wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 przepustnice czysci sie tak jak w kazdym innym samochodzie. znajduje sie ona na koncu krucca dolotu powietrza (po przeciwnej stronie niz filtr powietrza). jezeli nie wiesz gdzie ona jest i nie wiesz nawet jak wyglada to raczej daruj sobie robote. zeby ja dokladnie oczyscic trzeba ja wyjac a to wiaze sie ze spuszczeniem plynu chlodzacego (choc nie zawsze), zdjeciem czujnika polozenia przepustnicy i ustawienien go po zalozeniu, itp itd. laik (bez urazy ) powinien zlecic to warsztatowi, nie zaplacisz duzo za taka robote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sproqet Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Przekonałeś mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 dzieki :564: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.