Gość tadziol Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 chciałem powitać wszystkich starych wyjadaczy ze stajni Nissana,specjalne ukłony w stronę admina :-).posiadam od 3 lat K160/SD33 i teraz dokupiłem do kompletu WU11/LD20. (dla ciekawych link do K-160,jeszcze na resorze) http://www.daro.net.pl/displayimage.php?album=46&pos=73 mam pytanie do szanownego gremium: w moim WU11 cieknie przekładnia kierownicza po lewej stronie,co radzicie kupować używkę czy reanimować starą? jeśli naprawiać to skąd uszczelniacze? jeśli kupować,to czy znacie jakieś pewne źródło części? pozdrawiam i dzięki za ew.odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 od przywitań jest osobny dział!! a tak w ogóle to WU11 to Bluebird.(nie wszyscy mogą to wiedzieć) napisz na priva co może ci coś podpowiem. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tadziol Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 rany koguta! niedziela-dzień święty a tu mnie już ganią....żartuję...chciałem być grzeczny i miły stefino odbierz maila pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.