Gość adamsow Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Mam taki problem: zaczął mi cieknąć wtryskiwacz. Czy ktoś miał już taki problem? Moze trzeba wymienić tylko oring? No i jeszcze mam problem z jego wymontowaniem, ciesno jak w .... :-). Moze ma ktoś jakiś patent na dobranie sie do niego? A może ma ktoś dobry uzywany wtryskiwacz? A tak na marginesie dodam że niedługo bedę miał rarytasik w postaci materiałów odnośnie Prairie. Kopiuję obrazy w programu WORK SHOP. Jak skończe to dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adamsow Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Ok, sorki zapomniałem. benzyna, poj. 2L .rok prod. 1992 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 jakbys napisał jeszcze jakis silnik CA20 chyba. A co do wymontowania, to praktycznie wyciąga się wszystkie naraz, czyli całą listwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adamsow Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 OK, wtryskiwacz wymieniony i naszczęście udało mi się zdemontować bez odkręcania całej listwy. Ale zamontowalem wtryskiwacz od Bluebirda i ma inny kolor bo zielony, a mój miał brązowy. Mam nadzieję że to nie ma znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.