Gość jacob81 Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Zakupilem P10 orientuje sie ktos z was moze gdzie mozna kupic spoilery do p10 konkretnie szukam spoilera na klape tylnia do sedana (ale w stylu Sub Imprezy) i nakladek chrom na lusterka zewnetrzne. Ostatnio widzialem w necie spoiler klapy tylniej ktory mocuje sie na klapie i zachodzi na blotniki tylnie ale teraz nie moge go znalezc. Jest jakis sklep internetowy z pelnym pakietem dla nissana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Do p10 jest niewiele części do tuningu. http://abart-tuning.pl/sklep/default.php?m...be17054acff1f7c Tu masz link co morzesz lupić na necie (ceny kosmos) ja nic tam nie kupowałem mogę ci podpowiedzieć dokładka do tylnego zderzaka podchodzi z calibry ale trzeba dość troche żywicy. Spoiler na tylna klape z alfy romeo. Dokładki na progi najlepiej te uniwerssalne z allegro i zlać je z nadwosiem. maske naspawać na reflektory (to lepsze niż brewki), i jeszcze pokombinować coś z tylną klapą. Jutro wyśle ci zdjęcia mojej i jak ci sie coś spodoba to ci podpowiem jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BART55940 Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 KEVINTWAROG Fajna ta twoja primerka,wyslij mi jakies fotki na maila wlodek-sim@wp.pl z gory dzieki i pozdrawiam. Ja planuje zaadoptowac tylny spojler od nubiry II i oryginal ospojlerowanie od wersji gt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Możesz sobie zobaczyć moje cacko. Jak macie jakieś pytanai to piszcie http://img489.imageshack.us/my.php?image=dsc00408gd8.jpg http://img489.imageshack.us/my.php?image=abcd0008ru4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 ja pytam o lusterka do jakiego konkretnie przeznaczone autka ile przeróbek itp ....itd Ładniutka furka z naciągnięciem maski na lampy już się zaczynam zastanawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaras Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 http://abart-tuning.pl/sklep/default.php? w mordę ale obora ;-) Twoja fajna ale jak dla mnie za daleko posunięta. Przednia dokładka mi się podoba;-) Progów szukam jakiś dyskretnych, nie dziurawych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Lusterka a raczej adaptery lusterek pasują od hondy civic i prawie nie trzeba nic przerabiać tylko drobne zmiany kosmetyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 ten spojler zbyt wielki jest moim zdaniem.. !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Każdy ma swój gust. Mi się podoba. A co powiecie na mój dolocik http://img232.imageshack.us/my.php?image=dsc00439uu0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaras Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Dolocik cacy tylko co tam jeszcze robi AIV na kielichu?? Aiv na złom;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pj007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 a nie lepiej pieniądze przeznaczyć na modernizację mechaniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rybadr Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 fajna primerka podoba mi się maska..a tą tylną klapę sam wygładzałeś? dużo przy tym roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Jeśli chodzi o mechanike to teraz się za nią powoli biorę. Klapę sam robiłem jest bardzo dużo roboty, od cholery spawania, i szpachlowania. Ale efekt jest!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 KevinTworog albo nie zauważyłem albo nie masz tylnych świateł cofania :!: Jeżeli wzrok mnie nie myli to masz dużą szansę na utratę dowodu rejestracyjnego :!: I powiem tak, przód nawet ładnie zrobiony ale tył wogóle mi się nie podoba ale to rzecz gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 napewno niezauważyłeś bo cofania jest pod siatką (halogen) :diabel2: hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wader11 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 panowie- kazdy robi auto jak chce- ale chyba tuninh robimy na max lub wcale bo wychodzi kaszanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RolF Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 piekna Primerka. powiedz mi jaki masz silnik? dolocik spoko. ja mam gazik i blosa :diabel2: maska przód rewelka...a tył jednym moze sie podobac a innym nie...mi sie podoba. RESPECT :one: P.S. jak wyżej...wywal AIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Silnik mam GA16DS, teraz jestem na etapie polerki pokrywy zaworów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaras Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 piekna Primerka. powiedz mi jaki masz silnik? dolocik spoko. ja mam gazik i blosa :diabel2: maska przód rewelka...a tył jednym moze sie podobac a innym nie...mi sie podoba. RESPECT :one: P.S. jak wyżej...wywal AIV ze zdjecia widać, że to GA16DS z kat. edit. kilka sekund i wyszedłem na papuge;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 układa wydechowy mam przerobiony jeszcze szukam kolektora. Obecnie mam strumiennice i ostatni tłumnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RolF Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Silnik mam GA16DS, teraz jestem na etapie polerki pokrywy zaworów. a powiedz mi jaka srednice kolanka nałożyłeś na rant gaźnika przy robieniu dolotu? bo ja mam narazie na rurach pcv i z redukcja. chce zrobic na nierdzewkach i kolankach takich jak Ty. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Najpierw musiałem troche przebobić ten rant bo było go jakieś 5mm. Założyłem gumowe kolanko o śregnicy 67mm albo 70 dokładnie nie pamiętam, ale musiałem je dość mocno ściągnąć opaską. rury alu są średnicy zewnętrznej 75mm udało mi się ją wcisnąć w to gumowe kolanko. Ja też najpierw robiłem projekt na pcv a potem dopiero kupiłem rury. Jakwiększy problem to ten gant na gaźniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RolF Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 jak go wydluzyles?? bo tez mam z tym problem.za krotki jest:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 jutro zrobie ci fotki o opisze ci jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RolF Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 no to super. czekam pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi