Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P10/W10] Stylizacja spojlery

Gość jacob81
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

pisałeś ze masz przerobiony układ wydechowy..a powiedz czy twoja primerka tez tak głośno chodzi..bo ja mam końcowy tłumnik sportowy i w środku jest strasznie głośno..ostatnio wstawiany miałem nowy tłumnik środkowy i od tej pory tak sie zrobiło głośno w środku

Gość KevinTworog

Jeśli chodzi o układ wydechowy :D

niewiem dlaczego chodzi ci tak głośno jak masz jeszcze jakiś tłumnik środkowy. Ja mam jedynie strumiennice i na końcu pustą puszke z podwujną końcówką i jest 107dB.

(mierzyłem kiedyś na zlocie) ale w aucie niejest tak źle troche głośno jest w zakresie obrotów około 3000. A potem sie uspokaja

Ale!! teraz zrobiłem dolocik i sytuacja się zmieniła auto ciągnie lepiej górą około 4300 się zaczyna wtedy zaczyna być słychać jak stożek zaciąga powietrze i do 7000 jest głośno ale przyjemnie. :diabel2: :diabel2:

[ Dodano: Wto 05 Cze, 2007 10:09 ]

RolF

w pierwszej kolejności znajdź sobie kawałek w miarę cienkiej i sztywnej blachy, chodzi o pasek o długości około półtota obwodu tego rantu na gaźniku i szerokości około 15mm. Obwiń tym paskiem blachy ten rant (minimum półtora obwodu) i ściągnij go opaską tak jak widać na zdj. zielona strzałka, musisz to ściągnąć dość mocno żeby ci nie zjechało (polecam jakieć lepsze ściągacze bo te zwykłe puszczaja). Po tym zabiegu już masz na co nałożyć gumowe kolanko zostaje ci około 8mm. potem je nakładasz i ściągasz drugą opaską (czarna strzałka). Jka czegoś nie rozzumiesz to pisz

http://img71.imageshack.us/my.php?image=abcd0001ww3.jpg

Powodzenia

• 2 miesiące temu...
Lusterka a raczej adaptery lusterek pasują od hondy civic i prawie nie trzeba nic przerabiać tylko drobne zmiany kosmetyczne.

a z jakiego rocznika tej CIVIC? bo sa różne..jestem na kupnie i potrzebuje wiedziec.

Pozdr

Lusterka a raczej adaptery lusterek pasują od hondy civic i prawie nie trzeba nic przerabiać tylko drobne zmiany kosmetyczne.

Troche wiecej niż kosmetyczne...trzeba dużo spiłować, zrobic nowe dziury na mocowanie adapterow bo orginalne w drzwiach nie pasują...jakbym wiedzial ze tyle z tym roboty to bym to popoierd....

Pozdr

• 3 miesiące temu...

Po zdjęciu spoilerka, stwierdziłem cholernie mi brakuje go przy parkowaniu bo jak twierdza w opisie p10 w interii to jest ich wada (sedanów) że nie widać tyłu... jeśli ktoś jest zainteresowany to mam link w podpisie :)

Gość arqadivs

Ladna primcia..nie ma to tamto.. ;) tez mysle o gladzeniu klapy i o brewkach..tylko niewiem czy brewki kupic czy wlasnie przedluzac cala maske..duzo zabawy z przednia maska bedzie zeby zrobic cos takiego jak ty masz?? pozdrawiam..

[ Dodano: Pią 07 Gru, 2007 13:18 ]

aa.. ijeszce jedno od czego masz przedni zderzak?? i czy robiles jakies przerobki przy mocowaniu?? Oczywiscie mowa o primerce KevinTworog...