Gość radziej11 Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Panowie kto mi powie co jest grane wymieniłem łańcuch rozrządu gorny i napinacz oczywiscie orginal i niestety dalej klekocze po odpaleniu przez chwilke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 co jest grane wymieniłem łańcuch rozrządu gorny i napinacz oczywiscie orginal i niestety dalej klekocze Dolny. Numer z górnym udaje się często, ale w 1.4, a my to mówimy o Primerce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radziej11 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 No nie a miałem nadzieje ze pomoże gorny jakoś nie chce mi sie zabierac za dolny za duzo roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maxima26 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zna ktos taki rozrzad firmy JK (made in KOREA) znlazlem go w sklepie HIPOL za 1100pln komplet i zadal mi pytanie czy jedna z prowadnic jest plastikowa czy mieszanka plastik z metalem jeszcze go nierozbieralem . z czego jest ta prowadnica mam silnik sr20de 2000rok p11.1440 140KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kzyhh Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Żeby nie zakładać nowego posta, więc zapytam w tym:) Czy mógłby mi ktoś polecić jakiś (a właściwie nie jakiś tylko porządny) rozrząd do diesla? pytam bo nie bardzo sie orientuje w firmach produkujących rozrządy, a niechciałbym założyć jakiegoś szmelcu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B_E_R_E_K Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 jak pasek to "gates" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kzyhh Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Panowie co sądzicie o takim rozrządzie do primerki 2.0 d przy 250 000 przebiegu : http://moto.allegro.pl/item405067092_rozrz...esel_japan.html i takim sprzęgle: http://moto.allegro.pl/item411122698_sprze...diesel_p10.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Peter Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Wczoraj usłyszałem jak na wstecznym coś mi dzwoni spod maski. Czy może to być rozrząd? Dzwonienie słychać tylko i wyłącznie na wstecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 nie może to byc rozrzad ;-) Przeciez silnik na wstecznym nie kręci sie w drugą stronę Obstawił bym raczej łożyska w skrzyni biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi