grzeg255 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Witam. Przymierzam sie do kupna przedniego zderzaka N14(skutki parkowania pod blokiem,jakas menda rozgruchotala :029: ).Znalazlem na alledrogo firme ktora sprzedaje podrobki ~160zl,a oryginalne porysowane uzywki sa po 100-200.W zwiazku z tym chcialem sie dowiedziec jak z jakoscia takich zderzakow i dopasowaniem,bo nie wiem czy zamiawiac. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 ja bym brał używany oryginał bo w podróbie może być problem ze spasowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dave70 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 zgadzam sie z przedmówca jepiej cały orginałewentualnie pomalowac pod kolor niz pozniej sie denerwowac z dopasowywaniem :diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba.mak1 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 a ja bralbym ten : http://moto.allegro.pl/item203038119_nissa...zedni_nowy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.