Yankee Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witam, w związkuz tym że mnie wkurzały (piszcząc) zmieniłem na lukasy i jestem szczęśliwy :-) Jeśli ktoś byłby zainteresowany kompletem klocków na przód do n15 bez absu to chętnie odstąpię za koszty przesyłki lub bez w przypadku odbioru osobistego. Przejechałem na nich może 500 km. Swoja drogą mam jeszcze jeden komplet JC tak samo użytkowany i tez do zbycia. Jak ktoś chce to walić śmiało. Pozdrawiam, Yankee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiad2 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Witaj a tarcze jakie masz, bo ja właśnie jestem przed zmianą klocków i tarcz i mam już zakupione klocki Lucasa - kloś mi powiedział, że zrobiłem największy błąd w swoim życiu, no i teraz szukam tarcz do nich i nie wiem jakie zastosować. Z góry dzięki za odpowiedz Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yankee Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Witaj a tarcze jakie masz, bo ja właśnie jestem przed zmianą klocków i tarcz i mam już zakupione klocki Lucasa - kloś mi powiedział, że zrobiłem największy błąd w swoim życiu, no i teraz szukam tarcz do nich i nie wiem jakie zastosować. Z góry dzięki za odpowiedz Adam Słuchanie opinii od takich osób to największy błąd w życiu :-) Ja mam zwykłe tarcze JC. Na razie je zostawiam bo nie mam z nimi problemów na dzień dzisiejszy. Pozdrawiam , Yankee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Witaj a tarcze jakie masz, bo ja właśnie jestem przed zmianą klocków i tarcz i mam już zakupione klocki Lucasa - kloś mi powiedział, że zrobiłem największy błąd w swoim życiu, no i teraz szukam tarcz do nich i nie wiem jakie zastosować. Z góry dzięki za odpowiedz Adam Dokup do tych klocuszków tarcze TRW-Lucas i będzie :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.