Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Klocki Niparts do n15 bez ABS

Yankee

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, w związkuz tym że mnie wkurzały (piszcząc) zmieniłem na lukasy i jestem szczęśliwy :-)

Jeśli ktoś byłby zainteresowany kompletem klocków na przód do n15 bez absu to chętnie odstąpię za koszty przesyłki lub bez w przypadku odbioru osobistego.

Przejechałem na nich może 500 km.

Swoja drogą mam jeszcze jeden komplet JC tak samo użytkowany i tez do zbycia.

Jak ktoś chce to walić śmiało.

Pozdrawiam, Yankee

Witaj a tarcze jakie masz, bo ja właśnie jestem przed zmianą klocków i tarcz i mam już zakupione klocki Lucasa - kloś mi powiedział, że zrobiłem największy błąd w swoim życiu, no i teraz szukam tarcz do nich i nie wiem jakie zastosować.

Z góry dzięki za odpowiedz

Adam

Witaj a tarcze jakie masz, bo ja właśnie jestem przed zmianą klocków i tarcz i mam już zakupione klocki Lucasa - kloś mi powiedział, że zrobiłem największy błąd w swoim życiu, no i teraz szukam tarcz do nich i nie wiem jakie zastosować.

Adam

Słuchanie opinii od takich osób to największy błąd w życiu :-) Ja mam zwykłe tarcze JC. Na razie je zostawiam bo nie mam z nimi problemów na dzień dzisiejszy.

Pozdrawiam , Yankee

Adam

Dokup do tych klocuszków tarcze TRW-Lucas i będzie :one:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...