Kubuch Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Ja uznaje TYLKO czarne auta - zupelnie inaczej sie swiatlo odbija od czarnego lakieru i czarna fura to czarna fura - nie ma nic piekniejszego I nie ma nic brudniejszego! Nigdy więcej nie kupię czarnego auta! Mógłbym nic innego nie robić tylko myć CC po każdej podróży bo wiecznie jest brudna. Ostatnio ocieplali mi blok to już wogóle była załamka ;( Następne auto będzie srebrne. Przed Micrą mieliśmy srebrne Tico i nie trzeba go było myć przez całe lato Go_nia zazdroszczę fury. Szukałem Micry przez miesiąc i tylko 1 podobną do Twojej znalazłem (bez skóry). Niestety nie zdążyłem jej nawet zobaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Polska jazda już działa - dopisz się Nissan -216 Użytkowników Micra -TYLKO 26 poprawka juz 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi