Domiss Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 to wszyscy na mnie jadąTo faktycznie świetny pomysł jest. Robimy zlot u majsterusa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Go_nia Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 [ Dodano: Pon 09 Lip, 2007 00:21 ] Trochę to trwało, ale w końcu dzisiaj zrobiłam (sama, własnoręcznie ) moje nieszczęsne przewody. Robota wydawała się banalna, ale kiedy po oczyszczeniu skorodowanych miejsc, wzięłam "Brunox-spray" żeby je spryskać, okazało sie że po dwóch "psiknięciach" tak totalnie zatykała się końcówka, że z banalnej roboty zrobiło się kombinowanie "jak użyć czegoś w sprayu pod ciśnieniem, ale nie używając koncówki" :/ (po 2 godz.wykombinowałam:538: ) Ale powiem Wam jedno; nie kupujcie preparatu "Brunox" w spray-u (jest też pod postacia buteleczki z pędzelkiem), zaoczędzi Wam to czasu i nerwów. A przewody ładnie się błyszczą i już nie są pomarańczowe Pozdrawiam g:D> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość edzia10 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Odświeżam temat :/ Niestety mnie również czeka wymiana- dostałam pieczątkę pod warunkiem że je wymienię. Czy ktoś wie gdzie w Poznaniu można kupić te nieszczęsne przewody?? Byłabym wdzięczna za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 edzia10, Wiem że u nas w Bydzi w jednym sklepie dorabiają na miejscu.Ja osobiście od nich nie brałem ale kolega brał do francuza.Ewentualnie mogę podać namiar do gościa w Bydzi który chandluje częściami do nissana,i jeśli byś się z nim skontaktowała to pewnie by Ci wysłał. P.H.U.NISSCAR Maciej Morzyński 85-734 BYDGOSZCZ ul Boczna 14 tel./fax 052/342 53 25 0601 61-76-76 nisscar@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość edzia10 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Super dzięki. Jutro dzwonię. Co prawda wedłu mojego mechanika" jeszcze się nie pali" ale dobrze być zorientowanym. Tym bardziej że nie mam pojęcia jaki może być tego średni koszt. Z moich informacji koszt wymiany tych nieszczęsnych rureczek to około700zł :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Go_nia Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Edzia a który rocznik ta Twoja micra? I czy faktycznie tak dramatycznie te przewody wyglądają, oglądałaś je? Może skonsultuj to jeszcze z innym "mechaniorem" i może wystarczy je zaimpregnować tak jak u mnie? Wiem że w warsztatach jak zlecisz to Ci to pięknie zrobią, ja miałam zacięcie i robiłam sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość edzia10 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Edzia a który rocznik ta Twoja micra? I czy faktycznie tak dramatycznie te przewody wyglądają, oglądałaś je? Może skonsultuj to jeszcze z innym "mechaniorem" i może wystarczy je zaimpregnować tak jak u mnie? Wiem że w warsztatach jak zlecisz to Ci to pięknie zrobią, ja miałam zacięcie i robiłam sama Rocznik 96 . Widzialam je ale ale sie za bardzo nie znam Sama nie mam gdzie ich impregnowac. Wlasciwie to juz załatwione, są pięknie zaimpregnowane, jak nówki pozdrawiam.Dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi