Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

To już jest koniec..... K10

Gość NEB Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość NEB Wojtek

Dzisiaj podczas jazdy po równej drodze (nowy odcinek E7) pękł mi pasek rozrządu. Było pyk i cisza. Postanowiłem nie naprawiać mojej micry, ponieważ mam już dwie i teraz jest w obydwu padniety silnik. Jedna mam z papierami a drugą bez. Teraz musze sie tylko zastanowić jak sie ich pozbyć? Jeszcze nie wiem co wybiore może nissan albo coś innego. Na razie na tydzień wybieram rower :D

Jest mi bardzo przykro z tego powodu ,ale nie upadaj na duchu >PO ZŁYCH DNICH PRZYJDĄ DOBRE< i nastąpi (MICRA REAKTYWACJA) jest tego warta ,na pewno!!!!!

Gość NEB Wojtek

No i podjołem decyzje sprzedaje moje micrunie i za kilka dni kupuje mazde 323f 1.6 16v pozostaje wierny japońcom. Za kilka dni dam ogłoszenie o sprzedarzy, 1 w całośći a druga w czesciach.

Gość NEB Wojtek

dzisiaj odsłoniłem pasek i był bardzo ale to bardzo zniszczony, a naklejka była ze wymieniany 20 tyś temu. Już więcej nie zaufam sprzedawcy, nowe auto od razu wymiana. Ale ogólnie to micra jeździłem prawie rok i jestem zadowolony, to co sie trafiło to trudno nic na to nie poradze.

[ Dodano: Czw 22 Maj, 2008 22:45 ]

Już nigdy nie powiem nigdy. Po prawie roku Micra znów jeździ. Ojcu padł samochód, i nie miał czym jeździć. Postanowiłem sprobować uruchomić autko, z 2 silników złożyłem jeden i o dziwo po roku stania autko odpaliło prawie od razu. Trochę hamulce hałasują ale pewnie to minie. Miałem sprzedać je ale nikt nawet ceny złomu nie dawał i proszę autko znowu jeździ. Jednak co auto to auto. Teraz będę częściej zaglądać na forum.

[ Dodano: Czw 22 Maj, 2008 22:54 ]

Już nigdy nie powiem nigdy. Po prawie roku Micra znów jeździ. Ojcu padł samochód, i nie miał czym jeździć. Postanowiłem sprobować uruchomić autko, z 2 silników złożyłem jeden i o dziwo po roku stania autko odpaliło prawie od razu. Trochę hamulce hałasują ale pewnie to minie. Miałem sprzedać je ale nikt nawet ceny złomu nie dawał i proszę autko znowu jeździ. Jednak co auto to auto. Teraz będę częściej zaglądać na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...