Gustlik Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Witam Mam takie zapytanko Czy ktoś wie czy w P11 były jakies seryjne auto alarmy?? Pytam ponieważ poprzedni właścicel się nie chwalił że samochód ma autoalarm i ja nigdzie w aucie nie znaazłem żadnej instalki ale ostatnio mi sie takie coś zrobiło: Zostawiłem samochód pod domem z otwartymi szybami i po pewnym czasie zaczął się włączac klakson jakby ktoś naciskał i puszczał takie impulsy i awaryjki mrugały?? ktoś wiec co to jest?? Albo na co działa (głoś wstrząsy)?? z gory dziekuje za odp PS Auto to Nissan Primera 2.0 GT 1997 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek_78 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Witam Ja mam taki alarm u siebie, zamyka centralny zamek, i ma czujniki na ruch w środku auta. Jak zostawiłem uchylone okna to też całkiem szybko się uaktywnił. Klakson od tego alarmu jest zamontowany przynajmniej u mnie w bagażniku po prawej stronie za boczną wykładziną, tam gdzie jest miejsce na lewarek. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysztof jot Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 WitamMam takie zapytanko Czy ktoś wie czy w P11 były jakies seryjne auto alarmy?? Pytam ponieważ poprzedni właścicel się nie chwalił że samochód ma autoalarm.... fajnie ... bo w mojej P11 tak był ustawiony ze np. po pozostawieniu sam blokował zamki po 60 sek. Wiec zostawiajac np kluczyki wewnatrz i odchodzac na chwile miałbys fajna zabawe . Ale to kwestia ustawienia opcji w komputerze alarmu - blokowanie, czas zwłoki, ryglowanie drzwi w czasie jazdy, antynapad itp... Nissan w polsce serwisowo zakładał w P11 w salonach Challangery, ppodjedz do serwisu to ci sprawdza cvo masz i jak ustawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustlik Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 dzieki to ja podjade do ASO to mi to sprawdza tylko czy ktoś wie czy to będzie duzo kosztowało?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egn Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 A jakiego masz pilota, jak możesz to daj zdjęcie, fakt że Nissan zakada alarmy Clifforda jak któryś z Kolegów wcześniej zauważył. A powiedz mi jescze ile masz diodek w aucie, tylko 1 na podszybiu czy gdzieś jescze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustlik Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 z tego co widziałem to mam jedna na podszybiu a na pilocie jest napis nissan dwa guziki czerwony i czarny a z tyłu siemens NISSAN 5WK4 600 fotke zrobie wieczotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.