Gość mruwasek Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Mam pytanko po niefortunnej próbie podłączenia radia okazało się że nie działa alarm (alarm+centralny+domykanie szyb) nie ma żadnej reakcji na przyciski pilota drzwi zamykają się po przekręceniu kluczyka w drzwiach kierowcy szyby działają na włączonym zapłonie a na pilota auto nie reaguje. Nie mrugają też kontrolki od alarmu jak to miało miejsce wcześniej. Sprawdziłem też wszystkie bezpieczniki były ok. czy ktoś wie co jest nie tak ? I jak można to naprawić i dziwne dlaczego nie działa zegarek :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_81 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 hihi wymień sobie bezpiecznik..przerabiałem to samo całkiem niedawno.. Szukaj temat "Opis bezpieczników ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mruwasek Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 nie wiem co jest wszystkie bezpieczniki przejrzałem te w kabinie i pod maską. są OK. Nie wiem chyba ze jest jeszcze jakiś bezpiecznik samego alarmu gdzieś w nieznanym mi miejscu :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.