Gość kiubik Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Witam mam takie pytanko w almerze n16 jakiej wielkości są głośniki w drzwiach i jakiej po bokach tylniej półki bo przymierzam się do wymiany i trochę inwestycji żeby jakoś mi to grało. No i jakby ktoś wiedział jakiej mocy są standardowe głośniki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czeso Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 W przednich drzwiach są głośniki 165 mm. Z tylnymi głośnikami daj sobie spokój. Kup na przód zestaw odseparowany + tłumienie drzwi i będziesz zadowolony. Dużo więcej znajdziesz na ten temat w dziale car audio i elektryka - polecam funkcję szukaj Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Z tyłu to 4x6" w najgorszym miejscu jakie tylko może być dla głośników. Daj sobie spokój z ich wymianą. Ja mam z przodu dobry zestaw odseparowany z wytłumienie drzwi i gra bardzo dobrze. A jak potrzebujesz wiecej basu do subwoofer do bagażnika i będzie caca na całego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiubik Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 ok dzięki panowie tak zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.