Gość dejmon01 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Witam Mam pytanie co oznacza czerwona kontrolka z kluczykiem migająca co 5 sekund kiedy auto jest na wyłączonym silnikiem w N16? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danstan Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 co oznacza czerwona kontrolka z kluczykiem migająca co 5 sekund kiedy auto jest na wyłączonym silnikiem w N16? Witam "Lampka kontrolna immobilizera NATS" - Kiedy zapłon jest wyłączony lampka błyskając informuje, że system immobilizera NATS jest w stanie czuwania. Jeżeli po włączeniu zapłonu lampka się stale świeci, oznacza to, że w zakresie systemu NATS nastąpiła usterka." - cytat ze strony 1-18/19 "Instrukcji obsługi" samochodu Almera N16FL. Pozdrawiam :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flejka Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Dokladnie [ Dodano: Sro 13 Cze, 2007 20:50 ] Ale jeszcze pytanie odnosnie ww. pytania. Czy ona sie swieci z alarmem czy bez? drazy mnie to juz jakis czas!? . Danstan jak mozesz udzielic mi porady? Czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danstan Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Czy ona sie swieci z alarmem czy bez? drazy mnie to juz jakis czas!? Witaj. Zaczyna mrugać po wyłączeniu zapłonu nawet jak dalej siedzisz w samochodzie. Po wyjściu z samochodu, zamknięciu drzwi i uzbrojeniu się alarmu kontrolka immobilizera błyska cały czas. Reasumując, czyli dwie sytuacje : pierwsza - samochód z wyłączonym zapłonem, kierowca w środku - kontrolka immo błyska ( nawet gdy kluczyk pozostaje w stacyjce ), druga - samochód z wyłączonym zapłonem, kierowca poza autem, drzwi zamknięte i zablokowane przez zamek centralny, autoalarm uzbrojony - kontrolka immo błyska, autoalarmu też, o ile autoalarm nie jest przestawiony w tryb serwisowy. Wówczas kontrolka autoalarmu świeci się cały czas. To tyle w kwestii wyjaśnienia i odpowiedzi na pytanie. Mam nadzieję, że zadowalająco. Pozdrawiam :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bond Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 wydaje mi sie ze wszystko jest tak jak byc powinno. Nawet jak masz kluczyk wlozony i radia sluchasz to immo miga. Tak wiec chyba nie ma sie czym martwic. Chyba ze miga tez w czasie jazdy to wtedy cos jest nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flejka Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 tak czy siak dejmon powinna migac! to jest normalne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.