Gość pers Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 No to i ja postanowiłem zaprezentować swoje wozidełko. Nissan Sunny Coupe B12 , Rok produkcji 1989, Pojemność 1597 cm3, dwunasto zaworowy, Moc 90 KM. Ile teraz ma to nie wiem , Prędkość - 200 pójdzie( jechałem 190), Przebieg 235 tyś. Zrobiłem nim prawie 8 tyś. i poza spalonym alternatorem ani razu mnie nie zawiódł. Typ silnika GA16i Rozrząd OHC Moment obrotowy w Nm przy obr/min 126/3000 Średnica cylindra 76,0 Skok tłoka (w mm) 88,0 Stopień sprężania 9,6 Rodzaj układu zasilania Wtryskowy SPI-jednopunktowy układ wtrysku paliwa Kolejność zapłonu 1,3,4,2 Nissan Sunny Coupe GTR :diabel: jak sama nazwa wskazuje, nie jest samochodem rodzinnym. Pomimo, że zarejestrowany jest na 5 osób, faktycznie jest to tylko 2+2. Z tyłu wygodnie mogą nim podróżować raczej tylko dzieci i to te młodsze.Kolumna kierownicy w samochodzie posiada regulację wysokości, wskaźniki są czytelne, a włączniki dość rozsądnie rozmieszczone (no może za wyjątkiem włącznika tylnych wycieraczek).Fajnym dodatkiem jest zegarek elektroniczny, który pokazuje godzinę i datę (co oczywiste), a także czas od np. wyjazdu spod domu (coś a'la stoper). Jeździ na zwykłych stalowych felgach, opony zimowe Pneumant 175/70/13. Planów nie mam żadnych jak narazie ,miały być Borbety od Szymqa ale nici :/ Jak sobie coś przypomne to dopisze. Bombel Jak możesz to wrzuć moje fotki do działu Nasze Auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 dzięki, źle napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 pwnie ze siągnełem (ściągłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.