Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P10] Przegub

Gość grz3chu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Dalej mam problem z przegubem, już pisałem o tym TUTAJ pierwszy kupiłem z 22 ząbkami i sie okazało, że stary ma 23 ząbki, kupiłem więc drugi który ma 23 ząbki i tu też zonk, jest minimalnie mniejszy i wejście różni się troche od starego, ośka nie wchodzi :zly: Już więcej kombinacji niema. Samochód to Primera P10 Diesel 95'.

kupiłem taki:

http://allegro.pl/item206091545_przegub_ze...00_15_1312.html

Może przegub od W10 będzie pasował ? Może ma ktoś fotke tego przegubu W10, wtedy bym porównał czy wygląda tak samo jak stary.

POMOCY ! :zly: Primerka już ponad tydzień stoi w garażu...

A nie możesz pójść do sklepu ze starym przegubem, dobrać taki sam i kupić? Na allegro jest zawsze ryzyko, że może coś nie psaować. Ja za przegub firmy protechnic (w sklepie) zapłaciłem 140zł i bardzo go sobie chwalę.

A nie możesz pójść do sklepu ze starym przegubem, dobrać taki sam i kupić?

W sklepie kupiłem ten pierwszy, potem ze starym poszedłem to powiedzieli, że nie mają. W innym chcieli zamówić ten sam co kupiłem na allegro, tylko 60 zł drożej...

co ty masz za składaka...pomierz go dokładnie (stary przegub),potem szukaj..

chodzi o to, że według wymiarów powinien pasować ten co kupiłem...

• 5 miesięcy temu...
Gość AdrianBC

Miałem ten sam problem, gdy chciałem wymienić przegub zewnętrzny i ani jeden ani drugi nie pasował a według katalogu powinien jeden z nich pasować :/ , znajomy, który handluje częściami poprostu rozłożył ręce w takiej sytuacji, model ten sam co Twój 2.0dLX tylko rocznik 94, może można gdzieś przeguby zregenerować????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...