maniek Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zamierzam kupić te żarówki, cena przystępna ,bo 40 zł za kpl. Jeżdził ktoś na nich ?? Jak tak to czy dobrze oświetlają drogę po zmroku ?? I jak długo mniej więcej wytrzymają. Bo Tungsramy wymieniłem po ok pół roku przy codziennej ok 40 km - czyli cieniutko. Ewentualnie jak sa jakieś lepsze i wytrsymalsze w podobenj cenie to tez proszę podać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 nie wiem jak Philipsy ale ja mam Osram Silverstar +50% ,mam je pół roku i jestem bardzo zadowolony, świecą jasno i bardzo dobrze. Te magę na bank polecić, w dzień jak stane za innym samochodem np. na skrzyżowaniu to widze światło na jego tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 wow, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Ja używałem tych z tematu. po ich założeniu widac zdecydowaną róznice w oswietleniu drogi. miałem kilka kompletów i wytzrymywały od pół roku do roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 http://www.nissanklub.pl/forum/search.php Wpisz nazwe zarowek ktore Cie intersuja, bo watek o zarowkach juz byl nie raz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.