Pablo2311 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Witam, Zabrałem się dziś za wymianę żarówek podświetlenia zegarów, demontaż nie sprawił większych problemów, zegary wyjęłem i zabrałem do domu celem wymiany żaróweczek. Pleksa osłaniająca wskaźniki była lekko zakurzona wiec postanowiłem ją przetrzeć. Podczas tego przecierania..... pękła niestety na pół :zly: : . W zwiazku z tym pytanie co z tym teraz zrobić - czy można to jakoś skleić - tak żeby tego nie było widać, może ktoś z klubowiczów posiada uszkodzone zegary do p11.144 i mógłbym odkupić samą pleksę ? pzdr i liczę na pomoc Czy liczniki od N16 pasują też do p11.144 - na oko wyglądają tak samo - no może z wyjątkiem mocowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wader11 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 POSZUKAJ KOLEO NA ALLEGRO- TAM CALY LICZNIK MOZNA KUPIC ZA 100 ZL SZUKAJ AUT Z ANGLII- TAM MAJ TANIE CZESCI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2311 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Szukałem na allegro i nie znalazłem liczników do primery po lifcie - są natomiast do almery N16. Na pewno różnią się mocowaniem bo są na trzy śruby. Czy w związku z tym kształt pleksy jest inny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość z_pawel Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Wystarczy trochę kreatywności, zawsze można zadzwonić do kogoś kto ma samochód na częsci ... a tych liczników jest sporo Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2311 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Przyjmuję uwagę o braku kreatywności , ale nie do końca się z nią zgadzam - obejrzałem już 5 szt. zegarów do primery( P11.144) i almery N16 - część z nich wygląda identycznie jak moje ale nie pasuje rozstaw zaczepów plexi - część- ma przyciski do kasowania przebiegu itd w innych miejscach. Żaden z nich nie pasuje. Moje pytanie na forum miało a celu określenie "kompatybilności" zegarów, a nie było prośbą o ich znalezienie i założenie w aucie Na rozluźnienie - cena takiej plexi w ASO to 330,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość z_pawel Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Przyjmuję uwagę o braku kreatywności , ale nie do końca się z nią zgadzam - obejrzałem już 5 szt. zegarów do primery( P11.144) i almery N16 - część z nich wygląda identycznie jak moje ale nie pasuje rozstaw zaczepów plexi - część- ma przyciski do kasowania przebiegu itd w innych miejscach. Żaden z nich nie pasuje. Moje pytanie na forum miało a celu określenie "kompatybilności" zegarów, a nie było prośbą o ich znalezienie i założenie w aucie Na rozluźnienie - cena takiej plexi w ASO to 330,- Prawde mówiąć nie myślałem że jest tyle rodzajów zegarów do P11.144 z 2001r Zwracam honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2311 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 OK, dziś udało mi się kupić całe zegary z anglika do mojej Primki, ponieważ potrzebuję samą pleksę więc zegary mogę odstąpić za niewielkie pieniądze - jak ktoś chętny to zapraszam na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yupii Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 OK, dziś udało mi się kupić całe zegary z anglika do mojej Primki, ponieważ potrzebuję samą pleksę więc zegary mogę odstąpić za niewielkie pieniądze - jak ktoś chętny to zapraszam na priv Witam. Sorki że się wtrącę i na dodatek nie w temacie. Pablo2311 taka mała dygresja, popraw dane w podpisie bo jedno "P11.144 1,8" przeczy drugiemu "QG16DE" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2311 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 jasne, mój błąd oczywiście QG18DE - poprawiam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.