hochoł Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Mam takie pytanie czy maska od p10 jest taka sama jak od w10?Ewentualnie czym się różnią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 hochole, jak sie nie myle to raczej są identyczne. Mają troche inne lampy kombi od sedana ale kształt maski po oględzinach zdjęć wydaje mi sie taki sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 tak na szybko znalazłem takie ogloszenia: http://moto.allegro.pl/item205203065_prime...echaniczne.html http://moto.allegro.pl/item202956110_maska..._p10_combi.html Co do tego czy będzie pasowała - najlepiej by było przymierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoover Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Z tego co sprawdziłem, to nie jest dokładnie to samo. Ale niekoniecznie oznacza to, że polski blacharz z tym sobie nie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nobange Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Maska od P10 ma przetłoczenia a od W10 jest gładka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 ale jaja ale my wszyscy jesteśmy spostrzegawczy - dopiero teraz się przyjrzałem i rzeczywiście tak jest hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwinto Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 ale jaja ale my wszyscy jesteśmy spostrzegawczy - dopiero teraz się przyjrzałem i rzeczywiście tak jest hehe Koledzy, zapamietajcie jedno P10 i W10 to dwa RÓŻNE auta Wiem co mowie, inne zawieszenie, inne reflektory, kierunki, przenie nadkola. Nawet to zabezpiecznie zeby nie otworzyc za bardzo drzwi jest inne. Z tapicerki to na pewno przednie slupki sa czalkiem inne Myśkę, że pewnie można by było dlugo wymieniac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Maska od P10 ma przetłoczenia a od W10 jest gładka Dzisiaj widziałem W10 z przetłoczeniami na masce , ale były w drugą stronę , do góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.