maniek Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Tzn ja nie chcę odkręcić kolektora tylko odkręcić OD kolektora rurę wydechową. Zastanawia mnie czy te 3 nakrętki pójdą bez większych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Odkręcaj na gorącym silniku a w razie problemów posiłkuj się palnikiem, nie ma opcji musi pójść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Palnik najlepsze rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 niestety brak palnika... :/ szukam alternatywnych rozwiązań mogących zapewnić bezpieczne odkręcenie nakrętki z zapieczonej szpilki kolektora wydechowego, zastanawiam się też w jakim potem ta szpilka będzie w stanie - czy uda mi się na nią wkręcić nową nakrętkę (obawiam się czy gwint się nie wykruszy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi