Gość Hooligan. Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Witka Natknąłem się na allegro na coś takiego: http://www.allegro.pl/item206661824_zestaw...ssan_micra.html warto sie w to bawić, czy moze metoda zrób to sam? np. wytoczyc z grzybków zaworowych, tylko nie wiem jaki koszt - a tutaj wszystko gotowe - tylko cena jakaś kosmiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniula1 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 NO fakt cena kosmiczna. Staruszek mój sobie kupił kiedyś to i nie powiem była różnica. Drzwi się zamykały lepiej niż w mercedesie jednakże po jakimś roku znów się wyrobiło. Więc jeśli masz mocno obwieszone drzwi i nie szkoda ci kasy to można kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 raczej zrób to sam tulejki mosiężne sie wyrobią bardzo szybko co do grzybków zaworowych nie wiem czy ten materiał da sie obrobić na tokarni. za te kwotę tokarz dorobi i nawet zamontuje ci do auta i jeszcze sie z nim browara napijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość umas Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Ta cena to z kosmosu :651: . Chyba gościa porąbało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Więc jeśli masz mocno obwieszone drzwi i nie szkoda ci kasy to można kupić. Jeśli masz mocno obwieszone drzwi to po prostu otwórz je złap od dołu i ciągnij mocno w górę. Sposób całkowicie darmowy i skuteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zygmin Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Jeśli masz mocno obwieszone drzwi to po prostu otwórz je złap od dołu i ciągnij mocno w górę. Sposób całkowicie darmowy i skuteczny a czy stosując ten darmowy i skuteczny sposób jest możliwość zepsucia drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 ależ jak najbardziej deformujesz zawiasy, deformujesz blachę drzwi i blachę karoserii ryzykujesz krzywe spasowanie drzwi i błotnika ale zawsze za zupełną darmochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Kubuch, co do twojego sposoby to stosowałem jak mi uderzył ma parkingu w drzwi. Lekko były obniżone, ale po tym sposobie nawet dobrze jest Tylko, ze niczym nie ryzykowałem bo drzwi do wymiany mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 ja uzyłem zaworków od golfa:P takie na stanie miałem , i chodziły idealnie :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 ależ jak najbardziejdeformujesz zawiasy, deformujesz blachę drzwi i blachę karoserii ryzykujesz krzywe spasowanie drzwi i błotnika ale zawsze za zupełną darmochę :zdziw: Przecież nie każę Wam podnosić Mikry za te drzwi. Trzeba to zrobić z wyczuciem i nic się nie pognie i nie przestaną pasować drzwi do błotnika. Robiłem tak rok temu z obydwoma drzwiami w moim mikrusie i wszystko gra i do tej pory się nie obwiesiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi