Gość Tomy Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Panowie czy jeżeli pedał od sprzęgła chodzi twardo to do wymiany tarcza, czy może byc jakaś inna przyczyna?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Znaczy ciężko się wciska? Może być linka sprzęgła do wymiany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomy Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Dokładnie to raz ciężko a raz normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Na początek przesmaruj linkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariusek Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 ja ostatnio wymieniałem skrzynie i przy okazji nawaliłem WD40 w ta dzwignie od sprzegła.teraz z tym nie mam problemu wiec moze jak nie pomoze smarowanie linki to sproboj to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.