Gość Bertland Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Ja mam Serene z roku 1996 z silnikiem benzynowym 2,0 i mam wentylator pod silnikiem. W upałach załącza się nieraz po wyłączeniu silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAnti Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Miałem dziś możliwość to zrobiłem zdjęcie wentylatora pod silnikiem, widok z przodu Jakby nie było widać to Klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Ciekawe. U mnie w tym miejscu jest pustka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość samuraj20 Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Miałem dziś możliwość to zrobiłem zdjęcie wentylatora pod silnikiem, widok z przodu Obrazek Jakby nie było widać to Klik Ja wiem do czego jest ten wiatrak. A mianowicie służy do przenoszenia SERENY w powietrzu jak stoi w korkach . Ale pyza tym zamontował bym sobie taki bo nie mam i latem aż mnie parzy w zadek. Jestem ciekaw czy w mojej SERENIE Jest czujnik ? możecie dać jakieś fotki tego czujnika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 możecie dać jakieś fotki tego czujnika . Sam czujnik jest po lewej stronie dźwigni ręcznego. Ale prócz czujnika jest jeszcze jakiś układ. Ten wiatrak funkcjonuje bez zapłonu, a nawet po opuszczeniu i zamknięciu auta. Po zmostkowaniu czujnika i odmostkowaniu, wiatrak chodzi jeszcze jakiś ściśle odliczony czas, coś koło 5 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi