komprez Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Witam ! Pytanie czy ktos podpinal sobie steronik STAG300 pod PC ?? Nie wiem czy trzeba miec jakis interfejs czy na zywca sie podpina ? Moze ma ktos schemat takowego interfejsu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Nop interfejs trzeba mieć, najlepiej pod usb, chciałem kupic sobie taką zabaweczke na allegro, chodzą z tego co pamietam po 60zł, ale zmieniłem gazownika, nissan zaczął latać jak należy wiec odpuściłem zakup interfejsu. I na stronce gdzieś znalazłem cały soft do staga taki jak mają gazownicy wiec jak zachce mi sie dłubać to kupie interfejs i bede sie bawił, ale to dopiero po jakichś modach silnika, bo narazie jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komprez Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 No wiec wlasnie zamowilem .... zobacze co to .. jestem elektronikiem wiec jak to rozbiore szybko sie z Wami podziele informacjami co do budowy takiego interfejsu ... co do strony jest do pobrania (STAG) program diagnostyczny : http://www.ac.com.pl/autogaz/programy/plik...o-1.13.12.0.exe Jak tylko sie cos dowiem ... udostepnie .. Ew... podam na allegro gotowy interfejs bo te ceny co sa .... sa CHORE !!! a domyslam sie jaka jest tego budowa tylko chce sprawdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 No wiec wlasnie zamowilem .... zobacze co to .. jestemelektronikiem wiec jak to rozbiore szybko sie z Wami podziele informacjami co do budowy takiego interfejsu ... co do strony jest do pobrania (STAG) program diagnostyczny : http://www.ac.com.pl/autogaz/programy/plik...o-1.13.12.0.exe Jak tylko sie cos dowiem ... udostepnie .. Ew... podam na allegro gotowy interfejs bo te ceny co sa .... sa CHORE !!! a domyslam sie jaka jest tego budowa tylko chce sprawdzic Jak tam interfejs? Jestem Ciekaw bo tez mam tą instalacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 a domyslam sie jaka jest tego budowa tylko chce sprawdzic czyzby tylko max232 i przejsciowka rs>usb ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komprez Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 sorki chlopaki za spoznienie ale wiecie wojsko, praca troche mnie przytrzymaly Wiec tak , interfejsu nie mam bo kolo z allegro przygral w hu... ale dobrze sie stalo bo tym sposobem sam znalalem rozwiazanie Uklad opiera sie na MAX232 jak kolega INC wspomnial wyzej do tego standartowo kondziorki stabilizator 5V i tyla ! schemat zamieszczam ponizej wraz z wyprowadzeniami do wszystkich sterownikow gazowych Podziekujecie pozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Podłącze sie pod temat. Potrzebuje sterownik usb do stag-300, bo na stronie ac bhz jest tylko pod com. Jak go póżniej aktualizować, bo sterowniki usb z tego co wynika robia tylko pod vistę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.