Gość polikarp78 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 problem z ogrzewaniem!!!Witajcie!!Jestem szczesliwym posiadaczem n16 2.2di2000r., sliczne autko i ladnie sie prowadzi....Ostatnio potrzebowalem sie ogrzac i ....nie dziala!!!! czy ktos morze mi poradzic gdzie i jak ustalic przyczyne, dmuchawa sadzi zimne powietrze na "cieplym ustawieniu" Koledzy prosze o pomoc, pozdrawiam Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość thomson30 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Po pierwsze to proponuję i to szybko sprawdzić czy nie brakuje płynu chłodzącego, gdyż nagrzewnica może być pusta. Drugi powód to cięgno, może być zerwane ale tutaj nie pomogę tego jeszcze nie rozbierałem i nie orientuję sie jak jest to roziązane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiubik Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Ale rozebranie Almerki deski jest bardzo proste mi to zajmuje 2 minuty wymieniałem radio i jest naprawde przeproste : Pociągasz ruchem energicznym za schowek do siebie (tylko nie za mocno bo wyrwiesz przewody od awaryjnych) po czym wykręcasz 6 śrubek , 2 górne , 2 środkowe i 2 na dole po czy widzisz linki przyczepione do pokręteł od nawiewu. Myśle że poprostu jest urwana linka i zostało na chłodnym ustawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość polikarp78 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 wlasnie sprawdzilem plyn , jest pelno, po sam czubek, czy mozesz napisac dokladnie jak sie dostac do tych ciengien, bo nie wiem o ktory schowek chodz. jeszcze raz wielkie dziek!!!!! [ Dodano: Nie 24 Cze, 2007 17:23 ] no i prawie udalo sie:( zlokalizowalem usterke, faktycnie mocowanie linki "strzelilo", czy ktos ma jakis pomysl jak przymocowac pancerzyk do tego plastiku(blaszka ktora trzymala pancerzyk z linka zostala wyrwana z plastikiem trzymajacym ten pancerz). Ale.... przytrzymalem reka ten pancerz i przekrecilem na cieple, a i tak powietrze lecialo zimne. oczywiscie silnik byl wlaczony okolo 5 min, plyn w chl;odnicy jest. POMOCY, CO TO MOZE BYC...? [ Dodano: Nie 24 Cze, 2007 17:23 ] no i prawie udalo sie:( zlokalizowalem usterke, faktycnie mocowanie linki "strzelilo", czy ktos ma jakis pomysl jak przymocowac pancerzyk do tego plastiku(blaszka ktora trzymala pancerzyk z linka zostala wyrwana z plastikiem trzymajacym ten pancerz). Ale.... przytrzymalem reka ten pancerz i przekrecilem na cieple, a i tak powietrze lecialo zimne. oczywiscie silnik byl wlaczony okolo 5 min, plyn w chl;odnicy jest. POMOCY, CO TO MOZE BYC...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.