Gość bieniu Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 jak zrobic reset kompa w p12 wyskakuje mi jakis blad i chcialbym to zlikwidowac czy reset pomoze i jak to zrobic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Odłącz na chwile akumulator. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotras Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Odłącz na chwile akumulator. Na 15 minut :okulary2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bieniu Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 czy to jest sprawdzone bo u mechanika powiedzieli ze jakis gosciu kiedys odlaczyl akumulator od takiej primery i auto musialo jechac na lawecie do serwisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ja miałem odłaczony akumulator na dłuzej przy montażu instalacji gazowej i bezproblemu odjechałem własnym samochodem :-) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 ja miesiąc temu miałem trzy dni akumulator wyjęty i jedyny efekt uboczny to to że komp od gazu trzeba było ustawić od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 ja miesiąc temu miałem trzy dni akumulator wyjęty i jedyny efekt uboczny to to że komp od gazu trzeba było ustawić od nowa U mnie po wielokrotnym odłaczaniu akumulatora, nigdy nie miałem żadnych problemów z komputerem benzyny lub gazu :-) Jak dobra instalacja :-) to nie ma zadnyh problemów :-) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sunny001 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 zadawalem to pytanie gdzies wczesniej ale nikt mi nie odpowiedzial : Jak zrobic mase w tylniej lampie w P12 potrzebuje aby mi to ktos lopatologicznie opisal co mam gdzie podlaczyc zeby czegos nie popalic . Czytalem duzo na forum o tej masie ze jest ogolnie usterka fabryczna i chcialbym sobie taka mase porzadnie zrobic . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.