Gość bonzo Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 zreszta nie wiem primka ma naped na przod ? czy na tyl ? :diabel: :diabel: :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 zreszta nie wiem primka ma naped na przod ? czy na tyl ? :diabel: :diabel: :diabel:bo mnie tam primki obchodza mnie interesi sarna:> a primka ma na przod i co brechtasz ;d ja jestem po LO a nie po technikum mechaniczym ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 ;d ja jestem po LO a nie po technikum mechaniczym ;dto nie zajmuj głosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roman_rmn Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 witam widze ze temat przyspieszenia. Ja mam podobny problem mianowicie molowatosc syrenki, zmienilem swiece filtry i teraz czas na kable z tym ze mam problem 4 przewody do swiec bez problemu dostalem ale ten piaty co od cewki do kopulki idzie jest za krotki... W serwisie taki kabel kosztuje 90 zł. moim zdaniem biednego studenta to duzo.... Pytanie czy nie wiecie gdzie mozna zakupic taki przewod oprocz serwisu za jakies mniejsze pieniazki... PZDR RMN... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 jest za krotki... W serwisie taki kabel kosztuje 90 zł. moim zdaniem biednego studenta to duzo.... Pytanie czy nie wiecie gdzie mozna zakupic taki przewod oprocz serwisu za jakies mniejsze pieniazki... mialem ten sam problem... kupilismy i nie pasowalo ale nam wymienili na inne tez do sereny i juz pasowaly... za komplet dalismy 115 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi